Hmmm... äsken olin jo loppusuoralla tämän kertaisen päivityksen kanssa kun Cori tuli iloisesti auttamaan minua ja poisti koko tekstin! Eli koetetaampa uudelleen!

Pienimmäisillä ei painot nousseet niin hyvin nyt alussa niin päädyin antamaan kaikille vähän vastikemaitoa. Kaikille tosiaan sen takia että kun isoilla on mahat täynnä niin pienet pääsevät paremmin nisille imemään ilman taisteluja. Maidon antaminen auttoi hienosti ja painot ovat taas päässeet kunnolla nousemaan!

Cori on todella onnellinen lapsistaan! Se edelleenkin vain kehrää pesälaatikossaan, eikä malttaisi tulla pois ollenkaan. Todella tyytyväinen mamma!

Lupasin niitä yksittäis kuvia eli tässäpä näitä sitten olisi... kuvat on otettu maanantaina, eli kaikki ovat kasvaneet jo kovasti tuosta!
Ensimmäisenä poseeraamaan pääsee ensimmäisenä syntynyt sinitäplikäsvalkea
      1952440.jpg
Tällä kaverilla on muuten kiire! Silmänsäkkin se avasi jo toissapäivänä ja kauniit silmät sillä onkin, itse olisin mielummin halunnut silmien pysyvän vielä kiinni ettei ainakaan sattuisi mitään vahinkoja kun taisteleevat nisistä. Ja sitten vielä naamakuvaa...
      1952445.jpg

Seuraavana vuorossa olisi tummempi sinitiketti
      1952482.jpg
Tämä kaveri on aivan hirmuinen huutaja tapaus, vähänkin kun tätä ipanaa nykäisee niin alkaa aivan hirmuinen huuto ja valitus! Punnitukset ym ovat aina aika mielenkiintoisia.... Muuten se vaikuttaa todella tyytyväiselle kunhan pääsee joko Corin kainaloon tai nisälle!
      1952449.jpg

Sitten vuoroon pääsee pienimmäinen eli sinitikettivalkea
      1952466.jpg
Tälläkin kumminkin kuvaushetkellä painoa noin 70g. Hirmuisen virkeä tapaus vaikka pienimmäinen onkin....
      1952459.jpg

Seuraavana vuorossa vaaleampi sinitiketti...
      1952477.jpg
Tämä ipana on tällä hetkellä pentueen isoin. Naamakuva ei onnistunut eli tasapuolisuuden vuoksi laitetaan kaksi kroppakuvaa...
      1952479.jpg

Sitten vuorossa olisi toiseksi pienimmäinen eli sinitäplikäsvalkea
      1952496.jpg
Tämä pikkuinen on kaikista terhakoin menijä... häntä pystyssä se mönkii pesässä eteenpäin! Naamakuva tästäkin oli epätarkka eli laitetaan pari kroppa kuvaa :)
      1952500.jpg

Ja viimeisenä vuorossa tummempi sinitäplikäsvalkea
      1952648.jpg
Tämä on jotenkin hirmuisen suloinen ipana... ja huomatkaa valkoiset varpaat...
      1952503.jpg
"Työ-nimet" on vielä mietinnän alla. Jos tulee jotain hyviä ehdotuksia mieleen niin saa laittaa tulemaan! :)