Viivi on nyt sitten päättänyt ottaa elämästä kaiken irti! Viivihän valmistui EC:ksi tuolla Forssassa ja sen jälkeen se pääsi hyvin ansaitulle eläkkeelle! Alunperin tarkoitus oli Viivilläkin tehdä vielä toiset pennut, mutta kun se onnistui ensimmäisten kanssa niin hyvin (6 mahtavaa kakaraa) ja samaa sukua on muutenkin jo sen verran käytössä niin päätimme laskea Viivin viettämään eläkepäiviä. Viivi oli emona kyllä varmaan maailman paras, mutta toivottavasti se hoitaa mummin roolia yhtä antaumuksella! Viivihän esimerkiksi imettää Sissiä yhä, vaikka Sissi on jo kohta kaksi vuotias. Sissin oli tarkoitus lähteä Azoreille, mutta Viivin mielestä se ei vieläkään ole luovutusikäinen, eikä sitä silloin tarvitse vielä vierottaa... :)

Kastraation myötä Viivi on (isänsä lailla) innostunut tuosta ruokailupolitiikasta enemmän ja enemmän. Nykyään Viivillä on meidän porukasta ylipainovoima niinkuin kuvasta näkyy siitä on tullut tuollainen tasapaksu pötkylä!

1349292.jpg

Kaiken ruuan lisäksi se vieläpä järsii kaiken mahdollisen villasen mitä vain löytää! Viikonlopun aikaan se oli tehnyt oikein urakkahommia minun paksuimman, lämpimimmän ja ihanimman villapaidan kanssa! Kun minä tulin kotiin villapaita odotti keskellä eteisen lattiaa toivottamassa minut tervetulleeksi... Viivi päätti harrastaa vähän desing:ia ja oli syönyt villapaidasta toisen hihan melkein kokonaan ja edestä tissin kohdalle sellaisen tissin mentävän reiän.... että sellaista tänne meille...

Sitten lisänä pakko laittaa tällainen kuva... juuri äsken otettu...
One big happy family:1349291.jpg
nuo rakastaa yli kaiken nukkua vaikka minkälaisissa kasoissa ja mytyissä!