Tänään tuli jo viesti että Zooplussan paketti on lähtenyt matkaan! Ei voi olla totta miten nopeaa toimintaa heillä on! Pitäisiköhän Pet-Needs:n ottaa vähän mallia?! Nyt vain innolla odotellaan milloin kissat saavat lemppariruokiaan. Hassua, juuri kun olin kirjoittanut ettei Applaws:n ruuat kelpaa oikein kenellekkään, ne hävisivät parempiin suihin, eli katsotaan vielä.

Toscakin nyt vihdoin ja viimein lopetti juoksunsa eilen ja nyt jännätään että onko Väiski onnistunut yrityksissään. Nyt ainakin Tosca on ollut sama hurja jokapaikan höylä. Se vain touhuaa, riehuu, juoksee, tepsuttaa, kehrää, keikistelee, hyppii ja pomppii!! Kunnon elohiiri!

Stellakin hurjiintui eilen riehumaan, hyppimään, pomppimaan ja juoksemaan oikein kunnolla! Sai vähän vahtia sitä touhua ettei vain pääse sattumaan mitään vahinkoja koska sekään neitokainen ei ole todellakaan mitään rauhallisinta sorttia kun hepuli aika alkaa!

Natsasta satelee kyselyitä, mutta kyllä me Mikan kanssa ollaan päädytty siihen että natsa (siis Tikru) saa jäädä kotimieheksi! Tarvitseehan se Mikakin vähän apuvoimia kun on tällainen naisvalta! Mutta se myös tarkoittaa sitten sitä että nyt on ehdottomasti meidän kissamäärä aivan täynnä!!! Natsa on vain niin mahtava persoona ettei siitä voi yksinkertaisesti luopua! Nämä on taas näitä ei järkeviä päätöksiä, mutta välillä pitää mennä sydämen mukaan!