Ihaalle on nyt morsiammet tiedossa, nyt vain toivotaan että tyttöjen juoksut kerkeää tulla ennen kuin kulkuset häviävät!

Cori vyöryy mahansa kanssa eteenpäin. Sillä alkoi juuri 7. raskausviikko ja mahassa on hirmuinen vilinä ja vilske! Vauhdikkaita kavereita sieltä ainakin on tulossa ja sehän on hirmuisen hyvä! En millään malttaisi odottaa että pääsen näkemään miten ihania ipanoita sieltä oikein tuleekaan! Luonteiltaan ainakin niiden on pakko olla aivan mahtavia tapauksia!! Ja itse uskoisin että ulkonäkökin miellyttää! No kohtahan tuon näkee!

Onni ja Lahja kasvavat ja kaunistuvat päivä päivältä! Lahjalla on super hieno turkki... aivan mahtavan lyhyt, vartalonmyötäinen, silkkinen ja mikä kuvio!!!! Sillä on oikein pitkä ja ohut häntä. Mielettömät silmät, profiili, kroppa, korvat ym ym! Se on NIIN kaunis!!! Vielä hetken saamme sitä täällä kotona ihastella!

Onni on taas komea pikku tiipertäjä! Painoa Onnillakin on nyt jo 1301g. Se on erittäin hyvin kun ottaa huomioon lähtöpainon! Onni on myös erittäin komea nuori mies! Minun mielestäni se on komistunut päivä päivältä enemmän ja enemmän. Sillä on hyvä profiili, pitkä kroppa, lyhyt (hieman pörhöinen, toisin sanottuna karkea) turkki, piiiiitkä siima häntä, hyvän väriset ja malliset silmät ym ym ym. Onni edelleen kovasti vaikuttaisi jäävän kotimieheksi, jos sille ei mitään super mahtavaa kotia löydy tästä meidän läheltä jonne pääsisin aina vähän väliä sitä katsomaan... eli todennäköisesti ei. :D

Sissillä ei ole mitään kutkeitakaan juoksuista. Se on päättänyt että yksi pentue kerrallaan, että niille riittää tarpeeksi aikaa ja huomiota..... tai sitten sulhasvalinta ei neitiä miellytä.