Oi miten ihana on seurata Topsin masun kasvua ja samalla Stellan pentujen kasvua! Tosca lepäilee paljon ja syö hyvin. Maha pyöristyy kivasti ja juuri äsken tuossa sohvalla rötköttäessäni Tosca minun mahanpäälläni huomasin selvästi jo liikettä mahasta. Laitoin käden mahan päälle ja sieltä tuntuu kuin tuntuukin jo liikettä (siis Toscan mahassa)! Samalla tajusin että Topsihan on jo kuudennella viikolla! Kyllä aika menee hirmuisen nopeasti!

Stellan pennut kasvavat myös aivan liian nopeasti. Syssit ovat saaneet jo väriä mukavasti ja uskoisimme molempien olevan ruskeanaamioita. Isommalle tulee väriä nenään, eli varmaan jotain samantyyppistä kuvioa luvassa naamaan kuin Toscalla ja Sissillä, pienemmälle taas nenä näyttäisi jäävän vaaleaksi niinkuin isukilla (Sukilla). Mukava vain että pojista tulee erinäköiset, helpottaa tunnistamista, mikä ei ihme kyllä ole näiden pentujen kanssa ongelma ollutkaan missään välissä. Pienemmälle syssille tulee myös aivan IHANA lamppuhäntä ja isommallakin on pienenpieni vaalea täplä hännän päässä aivan kuten äidillään! :D

Van on nyt "päätetty" mustaksi! Aivan mahtava ipana kaikin puolin! Mustavalkoiset ovat täysin toistensa vastakohtia! Isompi on oikein kunnon lössykkä. Se vain pötköttää ja katselee maailman menoa tyytyväisenä täyden massunsa kanssa! Se ei paljoa ressaa! Kun se sitten päättää mennä syömään se painelee "ylivoimalla" ja pudottelee muut nisiltä pois! Pienempi on taas kunnon turbokakara. Pieni mutta pippurinen. Lötköttää sylissä kyllä aivan kuin veljensäkkin, mutta myös touhuaa kovasti muiden kanssa. Kiipeilee Stellan päällä kilpaa pienemmän syssi-pojan kanssa jne! Kaikista ihmeellisin juttu on etten löydä aiemmin mainitsemaani knikkiä enää ollenkaan! Moneen päivään en sitä ole tuntenut vaikka olen kyllä koettanut etsiä... minnekkähän se oikein katosi?! No hyvä niin! Onko kellään tietoa knikin häviämisestä? Se oli syntymästä asti sen vähän aikaa ja sitten se vain hävisi tai sitten minä olen ihan tumpelo! No eiköhän se sieltä takaisin ilmaannu jos on ilmaantuakseen!