Eilen sitten postiluukusta tipahti postin lappusia että Zooplussan paketit ovat saapuneet!! Petneeds:n paketeista ei tietenkään vielä tietokaan, vaikka sinne tilauksen laitoin jo 29.2.

Zooplussalle tilaus laitettiin 20.3 ja eilen tosiaan postista se haettiin. Tilaus oli pakattu kolmeen eri laatikkoon, no olihan siellä se raapimapuu, pesä ja reilusti ruokaa. Tuotteet oli pakattu hyvin, mutta rahdissa jotain oli heitetty yhden laatikon päälle, jonka takia se oli vähän revennyt yhdestä kulmasta. Onneksi siinä paketissa oli vain se raapimapuu eikä mitään ruokapakkauksia jotka olisi voinut päästä tippumaan!

Raapimapuu kasataan vasta uuteen asuntoon, koska kohtahan sinne pääsee jo! Siellä pääsee sitten kissat tosissaan riehumaan ja juoksemaan! On se varmasti niiden mielestä ihana päästä uuteen paikkaan, kun siellä on sitten ainakin kaksi uutta raapimapuutakin ja se kissojen ehdottomasti lempparipaikka: SAUNA!! Minä lupasin jo kissoille että se lämmitetään heti ensimmäisenä iltana!

Vielä tuosta tilauksesta: Uutena ruokakokeiluna tilasin erilaisia Applaws ruokia. Tähän mennessä ne ovat kelvanneet vähän vaihtelevalla menestyksellä. Katsotaan ja ihmetellään kunhan saan testattua kaikki nuo kunnolla...