Tosiaan Toscan pennut täyttävät huomenna jo seitsämän viikkoa. Ovat nimittäin muuten nekin jo aikalailla vauhdikkaita ipanoita! Kauhea villitys päällä aina jonkin aikaa ja sitten nukutaan onnellisena! Hirmuisia sylivauvoja ovat molemmat olleet koko ajan!

Tässäpä kuvasaldoa tältä päivältä. Ensimmäisenä Lahja
      1765824.jpg
Lahjasta tulee varmasti aika täpäkkä täti! Se nimittäin rökittää nuo meidän aikuiset kissat ja juniorit mennen tullen! Kauhea murina päällä pomppii karvat pystyssä sivuttain edessä ja kun "vastustaja" hämmästyy pientä pomppivaa naperoa josta kuuluu hassu ääni, se ulvoo ja läimäyttää! :D
      1765819.jpg
Lahja on aivan todella valloittava tapaus! Kunnon elohopea... kokoajan touhuamassa jotain ja tutkimassa uusia paikkoja! Mikään ei tätä tyttöä pelota tai pysäytä!
      1765820.jpg
Hirmuisen viisas ipana! Hiekkalaatikot ym oppi todella nopeasti! Ja kaiken huipuksi se on todella kaunis tytskä, eli ei voi valittaa!
      1765823.jpg

Sitten Onni Boy, Monni Onni, Onninen...
      1765826.jpg
Meidän pikku kulta poju! Aivan uskomattoman ihana tapaus! Katselee siskonsa touhuja pää kallellaan... Onni on selkeästi ajattelija tyyppi.... kunnon haaveilija!
      1765831.jpg
Mutta sitten kun tämä poika innostuu niin siinä jää välillä siskokin jalkoihin! Kauhea vauhti päällä säntäilee paikasta toiseen! Uudet paikat eivät pelota yhtään vaan kaikkea uutta on ihana tutkia! Häntä sojottaa antennina pystyssä kun tämä poika touhuaa!
      1765828.jpg
Onni on itselle tärkeät asiat oppinut nopeasti, kuten esim syöminen on ihanaa!!! Onnin tyyli kertoa että nyt on nälkä on että se tulee ja puree sormista tai varpaista! Onni hoksasi myös heti raapimapöntön idean! Hiekkalaatikko hommat ovat sitten taas olleet vähän vähemmän kiinnostavia! Onni on aina onnellinen hymy naamallaan istunut milloin missäkin pissihommissa. Ei sille ole ikinä voinut muuta kuin nauraa... se ilme on nimittäin mainio! Nyt kumminkin hiekkalaatikko hommatkin ovat olleet hallussa jo jonkin aikaa ja huteja ei enää satu! :D
      1765832.jpg
Onni tulee luokse yleensä aina kun sitä kutsuu! Se kiipeää syliin istuskelemaan ja katselee sieltä muiden touhuja! Se on kuin mini leggins! :)

Molemmat ovat olleet ruokailun suhteen erilaisia meidän aikaisemmista pennuista. Nämä nimittäin oppivat jo 4 viikon iässä syömään royal canin babycat raksuja ja nykyään muutkin raksut jo maistuvat. Tottakai ruuaksi saavat kaikkea muutakin mahdollista, mutta normaalisti raksujen syömisen ovat pennut opetelleet paljon myöhemmin! Kaikki eteen tarjottu on tähän mennessä mennyt mukisematta alas ja hyvin on kaikki maistunut.