Pennut syntyivät viimeyönä! Synnytys ei ollut helppo mutta Stella hoiti sen todella kunniallisesti! Ensimmäiset ponnistukset alkoivat puoli kymmeneltä ja limatulppa ja vedet tulivat aika nopeasti. Sitten tuntui ettei Stella saa enää oikein mitään aikaiseksi. Pennun sikiöpussi kävi muutaman kerran näkyvissä ja luulen että näin kun Stella itse repi sen rikki! Pelkäsimme jo että joudutaan leikkaamaan kun ponnistukset eivät näyttäneet enää tuottavan mitään tulosta...

Sitten istuin lauteitten alla lattialla (joo hyvä paikka) Stella sylissäni pesässä ja yhtäkkiä aivan normaalin ponnistuksen jälkeen pesästä alkoi kuulua väninää ja jalkojani vasten tuntui liikettä!! Ensimmäinen syssipoika oli syntynyt ilman sikiöpussia ja oli todella voimissaan!

Sen jälkeen siirsimme Stellan pesälaatikkoon ja melkein heti ulos pötkähti väärinpäin mustavalkea bicolour tyttö(?). Sitten taas melkein heti syntyi taas väärinpäin syssipoika. Näiden pesun jälkeen Stella raukka oli NIIN väsynyt että nukahti melkein seisaalleen. Mahasta näkyi että yksi on vielä tulossa, mutta supistusten aikana Stella ei jaksanut enää varpaitaankaan liikuttaa. Joten veimme Mirjan kotiin ja rupesimme itsekkin vähän lepäämään. Seuraava havainto oli sitten siitä että Stella muutti pentujen kanssa sänkyyn meidän väliin eikä luovuttanut ennen kun me suostuimme. Laitoimme isoimman boksin meidän väliin ja Stellan ja pennut sinne.

Pennut näyttivät saavan maitoakin oikein hyvin nimittäin pesästä ei kuulunut inahdustakaan. Heräsimme tyytyväisinä ja kurkistimme boksiin... sieltä katsoikin vastaan kaksi mustavalkeaa nassua! Stella oli onnistunut synnyttämään itsekseen yhden meidän huomaamatta! Soitin innoissani Mirjalle ja aloin kertomaan että pesässä on neljä ipanaa... sitten huomasin että valkeita pyllyjä näkyy kolme, joka tarkoitti että Stella olikin synnyttänyt vielä kaksi pentua!!

Tällä hetkellä pesästä löytyy siis:
*kaksi sys poikaa
*kaksi mustavalkeaa bicolouria (ehkä tyttöjä)
*ja yksi joka minusta pahasti näyttäisi vanilta!! Varmaankin mustavalkea tai sitten sinivalkea!!! Katsotaan kunhan saadaan kunnolla tutkittua kakaraa. Väriä olen tähän mennessä löytänyt vain hännästä ja takajalkojen takaa!! JÄNNÄÄ!

Kahta viimeistä en ole vielä edes punninnut mutta kolmen muun syntymäpainot olivat 93g, 95g ja 103g. Kaksi viimeiseksi syntynyttä näyttäisi ainakin silmämääräisesti isoimmille, että ihan hyvän kokoisia kakaroita ainakin!

Pennut ovat edelleen kunnon menijöitä ja kiipeilevät hienosti Stellan päällä! Imeminen näyttäisi onnistuvan kaikilta. Kuvia ym tulee myöhemmin!

JEEEEEE!!!!!!