Vielä edellisistä kakaroista siis omaa kotiaan (ehkä) vielä etsii Natsa. Natsa on siis Kikin ja Anteron lapsista se kaikista suloisimman luonteen omaava kehräävä karvakasa. Natsa on todella speciaali tapaus ja sen takia me etsimme sille aivan täydellistä kotia. Toinen vaihtoehto on että tämä sydäntenvalloittaja jää kotimieheksi pitämään tytöt kurissa! :)

Natsa on tuunattu versio itämaisesta. Sillä ei ole enää niitä nuorison suosimia karvanoppia heilumassa takalasissa :)
Sillä on jättipitkä kapeneva spoileri takana että vauhti olisi vieläkin sulavampaa... Natsan spoilerilla on myös taipumus ohjailla sitä tasapainoa ja sen takia se onkin yleensä aina pystyssä. Sillä on myös kunnolliset uudet nastarenkaat alla, nastoja tosin ollaan hieman lyhennelty! Siinä on myös oikein vahva alusta, joten se on hyvä vaikeisiinkin maasto-olosuhteisiin, esim. ihmisen olkapäälle kipuaminen käy kädenkäänteessä, vieraat eivät aina pääse edes sisälle, kun huomaavat että pienimies istuu olkapäällä kehräämässä ja toivottamassa tervetulleeksi! :)

Natsa on myös varustettu itämaiselle todella erikoisella varusteella: äänettömällä toiminnolla. Pienen miehen ääni on hyvin kantava ja varmasti huomiota herättävä. Se on hieman nariseva, vaikka paikat onkin hyvin rasvattu! Mutta parasta on että tämä mies osaa myös laittaa äänettömän välillä päälle ja siis suu aukeaa, mutta mitään ei kuulu (lieneekö oikeasti laiskuutta)...

Vuorattu se on oikein ihanan silkkisellä todella lyhyellä karvalla, jossa on hieno villinnäköinen ticking kuvio.Ipana on myös kaikkiruokainen, mutta kulutus on kyllä aika kova! Kiihtyvyys 0-100 on 5,7 sekuntia, eli vauhdikas kaveri, muttei siltikään karkaa kokenemattomaltakaan helposti käsistä... Keskikokoista mallia ja osaa hoitaa taskuunperuutuksen ihan itsekkin... Kaikki normaalit huollot on tehty ja varusteet huippuluokkaa, minkäänlaisille varikkokäynneille ei pitäisi olla tarvetta! Hintaa tällaisesta ipanasta voi kysellä lisää meiltä, se ei ole se pääasia, vaan se täydellinen koti on!