Rurokin näyttely lähestyy ja tänään tulivat pentujen rekkarit! Jee! Nyt on kaikilla kilvet! :D

Onni voi jo hyvin, ruoka maistuu ja poika touhuaa enemmän kuin koskaan! Paino vielä vähän pomppii mutta tuolla menolla se ei niin ihme olekkaan, tärkeintä on että poika syö, juo, käy laatikolla ja on virkeä! Saadaanpahan pitää Onni kotona ainakin siihen asti että siitä kasvaa iso poika.... ;) Kotimieheksi taitaa kyllä tämä pikkuveijari jäädäkkin, on se niin speciaali tapaus ollut! (katsotaan nyt)
     1824044.jpg
Onni omena, Felides Vivres McFurry
     1824046.jpg

Lahja voi hyvin ja kouluttaa serkkupoikiaan! Mökö ja Leggins ei mahda sille mitään kun se innostuu riehumaan niiden kimpussa! Siltä tytöltä ei vauhtia puutu!
     1824050.jpg
Mökö.... komea nuori herra! :D
     1824053.jpg

     1824054.jpg
ja Leggins..... meidän muru! :D
     1824055.jpg

     1824057.jpg

Leevi oli taas leikkauksessa. Siltä löytyi taas nisäkasvain joka leikattiin pois! Kaikki saatiin hyvin pois ja Leevi on toipunut leikkauksesta hyvin! Toivotaan että kasvaimia ei ilmaannu enää lisää!

Cori kasvattelee massuaan ja ruoka maistuu! Se nauttii huomiosta niin kovasti ja haluaisikin olla koko ajan mielellään sylissä tai olkapäillä! Jännittää tosi kovasti millaisia pentuja Cori ja Ihaa saavat aikaiseksi! Molemmat ovat luonteeltaan aivan uskomattoman ihania tapauksia, eli luonteiltaan pennut ovat varmasti aivan mahtavia!!! Ulkonäöltään ovat myös kivan näköisiä molemmat, ne täydentävät mukavasti toisiaan. :D
     1824060.jpg

     1824061.jpg

Väiskistä tuli taas isi! Sen lapsilauma kasvoi taas 5 ipanalla ja tämän kunniaksi Väiski pääseekin vierailemaan Paavo-sedän luona... Paavo pääsee laulamaan taas että: "kulkuset, kulkuset roskiin lentelee....."