JEE Sissin nisät punoittaa nyt kunnolla ja edelleen se syö kuin hevonen! En ole ikinä nähnyt kenenkään syövän noin paljoa! Nyt uskallan siis jo toivoa että pentuja olisi tulossa silloin viikolla 48. Sissi on NIIN hurjan kaunis ja kaikin puolin todella mahtava tyttö etten voi tosiaankaan edes kuvitella miten mielettömän ihania pentuja se saakaan aikaiseksi! Isänä on Schulz joka on erittäin komea poika. Schulz on saanut todella mukavasti lisää rohkeutta (joka näkyi hienosti näyttelyssäkin) kun Väiski on nyt leikattu ja Schulz on nyt talon ainoa kunnon kolli. Vielä kun sille saisi kunnolla lisää painoa niin olisi todella hyvä juttu... nyt se on liian hoikassa kunnossa! Pitää Mirjan koettaa tehdä sen kanssa taikatemppuja, koska se syö todella paljon, mutta silti paino ei meinaa nousta kun pään sisällä pyörivät vain tyttö jutut! :D

Ihaan kulkusten lähtölaskenta on alkanut ja tohtorille varataan jo aikaa... katsotaan milloin sille aika saadaan. Ihaan ja Corin pennut ovat aivan todella kauniita ja meneväisiä ipanoita! Pesän reunalla kuikuillaan jo kovasti ja isoon maailmaan olisi kova hinku! Toisen naaraan luona Ihaa oli myös viikonloppuna kylässä Jatsikatin kissalassa ja morsiammena oli kaunis Helmi eli Stareye's Sarabeah OSH a. Eli sieltäkin sitten odotettavissa taas sinisiä ipanoita (ja ehkä myös liloja....). Toivotaan kovasti että astutus on onnistunut koska kuukkelit todennäköisesti tipahtavat nyt ihan parin päivän sisällä ja siihen mennessä asiaa ei vielä tiedä.

Leeville ei kuulu hyvää. Sille on taas tullut patteja mahan alle. Nyt eripuolelle kuin mistä leikattiin. Kasvaimet on leikattu jo kaksi kertaa ja kolmatta kertaa ei kuulemma ole järkeä lähteä leikkelemään.... Patit tulivat nyt aika nopeasti kun edellisestä leikkauksesta ei ole vielä kauaa, mutta toivotaan että Leevillä olisi vielä jonkin aikaa jäljellä ennen kuin ne leviävät muualle. Homeopaattisista koetetaan löytää jotain apua joka hidastaisi kasvainten muodostumista.