Tänään minulla sitten oli vuorostani mukava suihkussakäynti... Kerkesin juuri kastella tukkani kun tajusin vasta alkaa ihmettelemään veden väriä. Minun piti olla puolen tunnin kuluttua Hill´s koulutuksessa ja ajattelin pikaisesti käydä suihkussa ja pestä tukan... Sepäs oli hyvä idea. No eihän siinä enää auttanut kun pestä tukka, kuivata se ja toivoa että minä ja tukkani en haise kauhean pahalle! :D

En minä kyllä haissutkaan, että onneksi se veden outo haju ei ollut tarttunut minuun! Talossa oli kuulemma hajonnut jokin putki... no ei tämä suihkussa käyminen ollut ainoa ongelma... olimme nimittäin juuri Mikan kanssa laittaneet valkoiset pyykit pyörimään! Ei nekään onneksi pahasti värjäytyneiltä näytä ainakaan vielä.

Nyt on sänkykin jo purettu ja alkaa näyttää jo kohta muuttovalmiille! Eli kohta päästään tästä asunnosta pois, uuteen ihanaan ikiomaan asuntoon! Siellä varmaankin lämmitys ja putket toimivat!

Kissat eivät ole stressaantuneet tästä muuttorumbasta vielä ainakaan ollenkaan. Mielumminkin päinvastoin. Nyt nimittäin Stellalla on hirveästi erilaisia pesäpaikkoja (lue: pahvilaatikoita) joista valita mieluisin, asunto täynnä erilaisia agility esteitä (lue:pahvilaatikoita), uusia kiipeilypuita (lue: pahvilaatikoita), uusia nukkumapaikkoja (lue: pahvilaatikoita)..... jne jne jne.... tätä voisi jatkaa vaikka kuinka kauan! Kyllä ainakin kissoilla energiaa riittää!

Välillä kauhean pakkaus urakan jälkeen pitää rentoutua sohvalle:
1493576.jpg
Cori röhnöttää Stellan mahanpäällä, ihan kuin sillä ei olisi jo valmiiksi tarpeeksi tukala olotila!
1493581.jpg
huomatkaa Corin ihanat vaaleanpunaiset varpaat!
1493577.jpg
Sissistä piti ottaa vielä lähikuva, kun on niin suloinen!