Likka on kotiutunut erittäin hyvin uuteen kotiinsa. Se oli kävellyt häntä pystyssä boksista ulos ja painellut ensin syömään ja sitten leikkimään Rose:n kanssa! Se on kehrännyt ja keikistellyt aivan hulluna! Ei paljoa ipana turhia stressaile!

Pojat odottelevat vielä rokotuksiaan joille on varattu aika keskiviikolle (tyttö sai aiemmin Norjaan muuton takia). Isoja ryökäleitä ovat ukkelit ja vauhti on hiemuista kun neljä junioria painaa pitkin kämppää Toscan minit perässään ja siihen päälle vielä aikuiset kun yhtyvät juoksuun niin.....huh huh! Tässä vähän kuvia taas poitsuista. Ensimmäisenä pääsee poseeraamaan Leppari (leggins)
      1790269.jpg
Leggins on aivan mahtava tapaus.... tuntuu ettei oikein edes osaa kertoa mitään kun se vain on niin uskomaton kaveri kaikin puolin!!! Sitä voisi ehdottaa purinan mainokseen kun se purisee ja hurisee melkein 24h... onnellinen poika!
     1790287.jpg
^Katsokaa tuota profiilia!!! Aivan uskomaton niinkuin poika on muutenkin! Legginssi tullaan toivottavasti näkemään kastraattina joissakin näyttelyissä. Kastraattina siksi että pojalla on knikki hännässään.....
    
Seuraavana vuorossa Luru
     1790281.jpg
Aivan mahtava purina hurina poika tämäkin! Luonteeltaan todella kiltti ukkeli! Lurulla on pehmein siamilaisen turkki jota olen silittänyt (perinyt sen stellalta). Luru rakastaa käpertyä kainaloon nukkumaan! Silloin kun leluja ei ole lähettyvillä iskee onneissaan naskalit käteen kiinni, mutta lopettaa heti kun kiljaisee! :D
     1790355.jpg
Minä rakastan sen naamakuviointia, se on upea! Lurun pääsee näkemään ainakin nyt tulevassa Rurokin näyttelyssä tämän kuun lopussa ja myöhemminkin olisi kuulemma pojan kanssa tarkoitus joissain näyttelyssä vierailla! :D

Sitten vuoroon pääsee Mökö Möskötin
     1790292.jpg
Mökö on todella kiltti ihana poika myöskin! No toisaalta mitäpä muuta näiltä vanhemilta voikaan edes odottaa... Mökö rakastaa Lahjaa ja Onnia, se haluaisi touhuta niiden kanssa joka hetki ja kertaakaan Mökö ei ole purrut niitä liian kovaa tai riehunut niiden kimpussa liian kovaa! Se mielummin menee makaamaan ja antaa pikkuisten kiusata itseään niin paljon kuin ne vain jaksavat! Aivan mieletön luonne näin nuorelle pojalle!!!
     1790278.jpg
Mökö tulee myös Rurokin näyttelyyn ja toivottavasti joskus myöhemmin nähtäisiin sitä joissain näyttelyissä! Todella komea ukkeli nimittäin ipanasta näyttäisi kasvavan!
 
Ja viimeisenä vuorossa on meidän Vilpertti...
     1790379.jpg
Vilihän muuttaa sijoitukseen tänne kuopioon veljensä Lurun seuraksi... Eli Viliä tullaan ainakin näillä näkymin näkemään näyttelyssä (tulipa monta n sanaa peräkkäin...). Rurokin näyttelyyn Wilsson on ainakin nyt aluksi lähdössä esittäytymään!
     1790382.jpg
Aivan ihana ukkeli tämäkin! Asiaa on paaaljon isänsä tavoin! En voisi minä ainakaan enää tyytyväisempi olla tähän pentueeseen!! Ainoa harmi on tietenkin leggarin knikki, mutta muuten aivan ihania ipanoita kaikin puolin ovat kaikki! Kohta pitäisi raaskia kakaroista luopua... :'(

Sitten meidän minit... Lahja ja Onni voivat oikein hyvin! Painot nousee ja kakarat kasvaa! Meno on hirmuista ja ne pääsevät jo kaikkialle! Onnikin oli yksi päivä onnellisena saunan lauteilla nukkumassa... isojen tyttöjen kainalossa! :D
     1790423.jpg
Onnikin vaikka vähän siskoaan pienempi vielä onkin ei kyllä jalkoihin jää... se painelee, hyppii, loikkii, kiipeää ja juoksee niin kovaa että välillä aikuisiakin hirvittää! Terhakka pikku-ukko!
     1790426.jpg
Onni on aivan mahtava pikku kaveri!!! Se on vain jotenkin niin uskomatonta että niinkin pieni voi selvitä ja siitä näyttäisi kasvavan todella vahva poika! Minkäänlaisia ongelmia ei sitä paitsi ole Onnilla ollut sen syntymän jälkeen kun poika saatiin ensimmäisen kerran syömään! Siitä on suunta ollut koko ajan vain ylöspäin! :D (tok tok tok, koputtaa kumminkin vielä puuta)
     1790429.jpg
Kiusaus on kova jättää Onni kotiin, vielä ei olla asiaa lopullisesti päätetty ja Mika ei auta yhtään vaatimalla että Onnin PITÄÄ saada jäädä kotiin! Minä yritän kovasti ajatella asioita järkevästi!
     1790424.jpg

Ja sitten Lahja! Aivan uskomattoman nätti tyttö!!! Tätä väriä minä olen odottanut ja toivonut kovasti ja nytkun se on täällä niin olen sitä ihastellut ja kuolannut! Värit asettuvat vielä todella kauniisti eli se tekee siitä vielä upeamman näköisen!
     1790431.jpg
Hirmuinen touhutäti.... Lahja osaa pistää aikuisetkin kissat ruotuun jos siitä siltä tuntuu! Häntä pystyssä neitokainen touhuaa päivät pitkät täällä meidän ilonamme!
     1790433.jpg
Se on NIIN kaunis!!!
     1790434.jpg
Ja niin ihanan luonteinenkin!
     1790435.jpg
Täydellinen paketti jos minulta kysytään!