Nyt uskaltaa jo vähän iloita pienenkin pojan puolesta, nyt sen paino on ylittänyt jo 60g. Molemmilla painot nousevat hitaasti mutta varmasti, vaikkakin tyttö on veljeään jo puolta isompi. Kunhan poika menee 100g yli niin sitten juhlitaan, tyttö on sen hienosti jo ylittänytkin!

Voimia pojalla ainakin on ihan vaikka muille jakaa. Se pudottaa siskonsa nisältä todella helposti ja edelleen roikkuu parhaimmassa nisässä kuin takiainen koko ajan! Sitä ei haittaa vaikka Tosca nousee seisomaan välillä tai vaihtaa asentoa... se poika vaan imee! Tänäänkin Tosca lähti kävelemään ruokakupille niin pikkumies roikkui jonkin matkaa mukana! Ääntäkin pojasta lähtee ihan hienosti jos se esim on sitä mieltä ettei pissitä kun joku innokkaista hoitajista on pyykkäysvuorossa!

Pojasta en vielä laita kuvaa, mutta voi kertoa että se on todella komea suloinen miehen alku (hitler-viiksineen)! Annetaan pienen miehen kasvaa vielä ennen kunnon julkisuutta!

Tytöstä taas on pakko laittaa yksi kuva... tässä tyttö kahden päivän ikäisenä! Se on niin nätti! Tällaista kissaa olen väritykseltään haaveillut siitä asti kun kerran netissä tikettivalkoiseen törmäsin!

          1634656.jpg
Eikö se olekkin kaunis?!?! 

Stellan pennut ovat taas kasvaneet kauheasti! Vauhtia ja "vaarallisia" tilanteita ei puutu meidän taloudesta tällä hetkellä! Ne osaavat olla kyllä kunnon riiviöitä niinkuin itämaisten kuuluukin, mutta tällaista sakkia ei varmaan ennen ole ollutkaan.... Kaikista kilteimmät ovat ehdottomasti leggins mies ja mustasilmä sys, ne jopa pesevät välillä pikkunaaperoitakin! Iso mustavalkea ukkeli on sellainen välimaaston touhuaja. Vili Vilpertti on hirmuinen menijä joka ilmottaa koko ajan missä menee ja mitä tekee. Se esimerkiksi unilta herättyäänkin ensimmäisenä huutelee että huomaahan kaikki että Vili on hereillä ja sitten saattaa asettua takaisin nukkumaan tai lähtee touhuamaan! Van-tyttö on sitten aivan omaa luokkaansa... se on sellainen riiviö, ilkiö, pikku natiainen ettei ole ikinä varmaan samanlaista ollutkaan! Aina menossa, aina pulassa ja aina puremassa, aina olkapäällä, aina sylissä, aina selässä roikkumassa, aina kaikkialla ja aina touhuamassa! Onnea vaan uuteen kotiin, kunhan sen aika koettaa :D