Stellan huono olo jatkuu... ruoka ei maistu vieläkään! Pahoinvointia näyttäisi olevan vieläkin, vaikkakin oksentelua ei enää ole ollut tänäänkään ollenkaan. Stella ei itse suostu syömään mitään, mutta juo itse oikein mielellään. Ruiskulla sille on nyt tämä ja eilinen päivä sitten syötetty "väkisin" AD:ta vaikkakin sillälailla ruoka tuntuu menevän ihan hyvin. Lisäksi sille on annettu maitohappobakteeria, kermaviiliä (joka on sen herkkua), kananmunankeltuaista ja nutriplus-geeliä.

Vuotoa ei ole ollut yhtään ja lämpö on ollut normaali! Toivotaan nyt että kaikki menisi hyvin. Huomenna käydään varmaankin taas tohtorin luona katsomassa miltä tilanne nyt näyttää....

Ihmeellistä tässä on nyt myös se että vettä se on juonut todella paljon! Varsinkin tänään aamulla se kävi noin 5min välein vesikupilla hörppimässä vähäsen. Hankalaa! Ei oikein uskaltaisi edes nukkumaan rueta, kun pelottaa Stellan puolesta! Se on liikkeellä ja esillä melkein koko ajan, ei siis mene minnekkään piiloon sairastamaan, vaan pyörii täällä muiden mukana, touhuaa jotain tai pötköttelee meidän vieressä. Ei edes suutu tuosta pakkosyöttämisestä eikä lääkkeen annosta vaan tulee heti viereen kehräämään ja puskemaan.... outoa!