Viivin nisäpatti on hävinnyt!!! Vielä pari päivää sitten tunsin sen selvästi, mutta juuri äsken kun leikkasin Viiviltä kynnet ja samalla annettiin Viiville lohiöljyä niin tunnustelin mahan kunnolla ja pattia ei löydy enää mistään!!!! JEE!! Sentään jotain hyvääkin! Viivi voi muutenkin hirmuisen hyvin, vaikkakin kyllä aika paksusti!

Leikkaus muutti Viivin luonteen vielä miljoona kertaa parempaan suuntaan... nykyään Viivi vain rellottelee massu pystyssä, keikistelee ja juttelee koko ajan. Hyppimiset ja muut riehumiset ovat enemmänkin nyt jääneet (mitä nyt sitten aina kun leikitään kunnolla). Enkä siis tarkoita ettei se olisi saanut hyppiä, vaan että siitä on tullut niin paljon rohkeampi ja seurallisempi! Aivan samanlainen kuin pentuna! Viivin tapauksessa huomasi että pillerit vaikuttivat sen käytökseen, mutta muutos on tapahtunut niin pikkuhiljaa ettemme sitä silloin älynneet! Harmi! Olisipa ollut mukava jos Viivi olisi ollut tällainen rellottelija koko ajan!

Sen verran on vielä pakko sanoa, että pillereitä se sai siksi, koska juoksi aikalailla ahkerasti: aina säännöllisesti juoksut 7 päivää ja 9 päivää taukoa, juoksut 7 ja 9 taukoa, juoksut 7 ja 9 taukoa jne jne jne. Se oli sille itselleen liian raskasta!

Tässä vielä Viivistä kuva! Lila on värinä kyllä mielestäni NIIN kaunis!
1418587.jpg