Schulzilla oli naisvieras kylässä ja siitä tuli nyt sitten iso mies! Parin päivän tutustumisen jälkeen ja Nonon kovan viettelyn ja keikistelyn seurauksena Schulz hoksasi homman ja uskaltautui astumaan Nonon. Astuminen olisi varmaan tapahtunut heti, jos Schulz olisi heti saanut yrittää kotona, eikä vieraassa paikassa. Kumminkin heti kotiin päästyään, poika sylkäisi käsiinsä ja hoiti hommat kuin MIES ikään.

Nono on Pian (FIN*Choose) todella kaunis kilpikonnaruskeatabby naaras! Nonolla on todella hieno profiili, pitkä pää, super lyhyt turkki, pitkä häntä, pitkä kroppa jne jne jne... hyviä puolia voisi luetella vaikka mitenkä paljon! Mutta kaikista ihaninta Nonossa oli sen mahtava luonne! Nono vain keikisteli Schulzille koko ajan, kun poika raukka oli aluksi boksissa piilossa! :)

Tässäpä Nonosta Heikki Siltalan ottama kuva:
1393925.jpg

Schulz taas on meidän todella komea musta hurmuri poika. Schulzilla on myös todella paljon hyviä puolia joita voisin luetella, joista tässä muutama: pitkä kroppa, pitkä häntä, pitkä pää, hyvä profiili, mahtava ilme, todella vihreät silmät jne jne jne. Schulzilla on myös todella ihana luonne, se vain tarvitsisi enemmän rohkeutta! Näyttelyissä käymiset ovat tehneet pojalle todella hyvää, koska tuntuu rohkaistuvan koko ajan enemmän ja enemmän.

Laitetaanpas Schulzistakin erilainen kuva tänne... sori kuvan laatu (tämä on huonolla kameralla otettu pimeässä huoneessa ilman salamaa)
1344798.jpg

Eli pentuja toivottavasti sitten Pian luona odotettavissa kesäkuun puolessa välissä jos astutus on onnistunut! :)