Eilen Onni oli jotenkin todella väsyneen oloinen... sitten siinä seurailtuani sitä jonkin aikaa se oksenti pari kertaa. Olin todella huolissani, koska jouduin menemään yöksi töihin ja Mikakin oli Tampereella työhommissa, joten jouduin jättämään pikkumiehen itsekseen kotiin. Illalla yritin antaa sille maitohappobakteeria, muttei se pysynyt sisällä. Ennen töihin lähtöä koetin vielä tavallista öljyä, mutta sekin tuli ulos.

Töiden jälkeen tulin sitten kotiin mahdollisimman nopeasti ja iloisena yllätyksenä Onni olikin taas ovella häntä pystyssä vastassa! Se riehui aamu seitsämään asti ihan hulluna ja ruoka maistui! Epäilen että pahoinvointi saattoin johtua matolääkkeestä jonka se sai pari päivää sitten. Aiemmin ei ole kyllä aiheuttaneet mitään, mutta nyt se sai ensimmäistä kertaa axiluria (aiemmin vain mirrixiä). No onneksi pikku mies voi taas hyvin ja on oma itsensä, eli virkeä touhukalle!

Schulz onnistui hurmaamaan Sissin treffeillään, vaikka aika vaativa tuo neitokainen meinasi olla! Schulz joutui laulamaan serenadeja, tanssimaan, vonkaamaan, odottamaan, anelemaan ym reppana koetti jopa väkisin, mutta Sissi oli aluksi sitä mieltä että kun tässä on näin kauan odotettu niin ei ole mitään kiirettä! :D Kumminkin loppujen lopuksi kosio yritykset tuottivat tulosta ja hommat vietiin loppuun saakka sulassa sovussa. Ääntä Sissistä lähti melkoisesti, mutta taisipa lopuksi ihastua Schulziin oikein kunnolla kun ei edes turpiin antanut astumisen jälkeen.... Sissi olisi halunnut jatkaa kuherruskuukauttaan, eikä millään olisi halunnut mennä takaisin boksiin ja lähteä kotiin.

Cori reppana ei ole enää pitkään aikaan ylettynyt pesemään itse pyllyään, eli me päästään vähän väliä putsailemaan.... Pennut potkivat kovasti ja pesäpaikkaakin on jo nyt enemmänkin ruettu mallailemaan.... Vielä reilu viikko pitäisi jaksaa tuon mahansa kanssa! Tässäpä vielä pari kuvaa massusta....
      1925341.jpg
Jännä tosiaan nähdä montako tuolta mahasta tulee! Minä epäilen kuutta, vaikka maha on isompi kuin viimeksi Corilla ja silloin siellä oli kuusi pentua..... Mutta toisaalta nyt Corilla on muutenkin enemmän massaa kuin silloin, eli se voi hämätä!
      1925345.jpg
Toivotaan nyt vain että tulipa miten monta tahansa, että kaikki menee hyvin! Viimeksikin Corilla synnytys onnistui oikein hienosti!

Vielä on pakko lisätä yksi kuva... tässä on Bella, Kiki ja Cori kaikki ängänneenä samaan pesään! Suloista!
      1925444.jpg
Ja ei, Bella ei ole raskaana.... Sillä on vain ISO "elintaso maha"!!! :D