Tänöön piti taas vähän huijata kissoja! Meillä kissat tykkäävät nauta-sika jauhenlihasta, mutta pelkkä nauta ei oikein meinaa upota kuin muutamalle suosiolla... muut jäävät odottelemaan jotain parempaa, mitä tietävät kyllä saavansa!
Mitä? Meilläkö lellitään kissoja... ei ikinä :)

No siinä sitten seurailin tilannetta ja juuri ne joiden on tärkein syödä eniten (eli Tosca, Stella ja Natsa), eivät kelpuuttaneet pelkkää naudanjauhenlihaa. Sikaa en nyt anna sen takia, että pelkään odottavien tyttöjen kanssa sitä toksoplasmoosia (vaikka tiedän sen olevan harvinaista, mutta sain minä itsekkin reilu vuosi sitten Kuopiolaisesta ravintolasta kanaruuasta salmonellan).

Mietin siinä sitten että miten saan nuo loputkin syömään jauhenlihaa edes vähän ja keksin!!! Ne rakastavat yli kaiken TAPSI herkkutikkuja, joten olimpa ovela ja murustelin yhden sellaisen tikun jauhenlihan päälle! Voitte uskoa ettei jauhenliha kovin kauaa vanhentunut lautasella!!
Tässä kuva herkkutikuista, en mainosta, mutta kerron että tähän mennessä ainoa paikka josta olen näitä löytänyt on ollut megaeläin.
1354336.jpg
Sama hulluus kohtaus on huomattivissa kun edes avaan sen kaapin ovea jonka takana kuivatut kananrinta palaset säilytetään! Minun pitää joku päivä ottaa kuva siitä miten innoissaan ovat herkkuja saadessaan... Tässä on kuva tästäkin herkusta. Ja tämä on ostettu Carolalta Lemmikkijengistä.
1354394.jpg
Molempia suosittelen kissoille herkuiksi!!! Meillä ainakin menettävät järkensä kun kyse on jommasta kummasta noista! :)