Minä jo kerkesin jännittää Stellan pentujenkin puolesta kun en vähään aikaan liikettä nähnyt mahassa ollenkaan... juuri kun pääsin sanomasta Mirjalle että pitää käyttää varmuuden vuoksi ultrassa kurkkaamassa tai saada jokin stetoskooppi jolla voi kuunnella että onko kaikki ok.. niin yllätys yllätys mahassa on siitä asti ollut jo montapäivää kauhea mykellys. Stella itse ei ole järin onnellinen siitä ollut vaan makoilee maha pystyssä aina jossain kun touhut pennuilla alkavat. Kyllähän se varmaankin aika tukalalle tuntuu (en voi tietää).

Kovasti jännittää nyt että montakohan pentua sieltä on tulossa... nyt tuota mahaa seuraillessa tuntuu sittenkin että siellä olisi tasaluku eli kaksi tai neljä.

Tässäpä sitten vielä muutama kuva onnellisesta mammasta ja ihanasta masusta!
1476898.jpg
on nimittäin mammalla virtaa... se vieläkin hyppii ja riehuu hirveästi! Touhuaa vaikka missä ja pomppii korkealta (esim. kiipeilypuun ylimmältä tasolta sänkyyn joka aamu).

1476902.jpg
Huomatkaa hirmuiset tissit!! Stellalla on jo maitoakin niissä... onneksi sissi ei ole keksinyt että se voisi imeä Viivin lisäksi Stellaakin.

1476905.jpg
tuossakin kuvassa hirmuinen mykellys käynnissä!

1476907.jpg
ja onnellinen ilme! On se totta, kissa on raskaana kauneimmillaan! Stella on kyllä niin nätti tyttö!

1476912.jpg
mitäs veikkaatte kuvien perusteella lukumääräksi?! Maha ei ole kovin iso...

Ainiin ja unohdin mainita kokonaan, että arvatkaan millaisia määräyksiä/kehotuksia eläinlääkärimme (huom. monikko) ovat minulle ja Mikalle antaneet........ meidän pitäisi Mikan kanssa kuulemma alkaa tehdä niitä omia vauvoja! Ja kuulemma määrällisesti mielellään kaksi-viisi! Että sellaisia eläinlääkäreiden neuvoja meille satelee.