Ihaa eli Sultsinan Kiss From a Star OSH a 25 menettää lähiaikoina pallinsa koska poika on kunnostautunut kunnon ooppera laulajana! Onneksi sentään se ei ole keksinyt sitä seinien maalaajien jaloa taitoa, eli tähän päivään mennessä ei vielä ainakaan ole merkkaillut kertaakaan!

Jos jotain vielä kiinnostaa käyttää pojan "palveluja" niin vielä olisi mahdollista. Nyt tällä hetkellä vasta Cori on astutettu sillä ja se on erittäin vahvasti tiineenä. Muutama kiinnostunut kyselijä Ihaasta on ollut, mutta osa niistäkin naaraista on sen verran nuoria etteivät taida keretä tähän hätään.

Ihaa on aivan super mahtavan luonteinen ukkeli! Sillä on ihanan pitkä kroppa, hyvä ticking, hieno lyhyt ja vartalonmyötäinen erittäin silkkinen turkki, pitkä häntä, SUPER profiili ja hurjan pitkä pää, MAHTAVAT silmät (eli mieletön silmän malli ja väri), hieno leuka ja hyvät korvat. Ainoa asia jota esim näyttelyssä tuomarit haluaisivat "paremmaksi" olisi hieman leveämpi pää. Kaikki tuomarit ovat tähän mennessä sanoneet että jos sillä olisi hieman leveämpi pää se olisi täydellinen! Se on minun mielestäni jo aika paljon sanottu! Minun mielestäni se on kaikin puolin aivan mahtava tapaus!

Tässä muutama kuva Ihaasta... :D
      1887896.jpg

      1688258.jpg

      1688261.jpg

      1688259.jpg
piiiitkä niska...
      1690189.jpg
ja tässä vielä pari kuvaa pojasta nuorempana...
      1304254.jpg

      1887943.jpg

Tässä vielä linkki pojan sukutauluun: