Bella on oikeasti kyllä aika itsepäinen ja viisas tyttö! Tänään aamulla yllätin sen syömästä muovipussia. Se ei siis nieleskele sitä, järsii sen vain kokonaan rei-ille. Kielsin ja komensin sitä tietenkin (niinkuin aina kun se tekee jotain luvatonta), Bella katsoi minuun sellaisella ilmeellä kuin olisi sanonut että "Haista sinä akka paska!" ja käveli suoraan meidän bonsai puun eteen ja alkoi repiä siitä yksitellen lehtiä samalla minua tuijottaen... selkeää selkeämpi kosto.... no tottakai minä sitten nauraen komensin sen siitä hommasta pois! Bella juoksi heti sen jälkeen toiseen huoneeseen Mikan luo hirveästi valittaen, huutaen ja mölisten!

Bella on siis Mikan hirmuinen lellikki vauva ja meni heti valittamaan Mikalle että hänelle on nyt tehty kauheaa vääryyttä ja HÄNTÄ, siis meidän kuningatarta on komennettu!!!! Mika vain nauraen silitti Bellaa...

Tässä Bellasta yksi kuva
1417259.jpg
Bella on kunnon kunigatar... lisä kutsumanimiä sille on: Uuppa, Mega-itämainen, Bötson jne... Bellalle on päässyt tuon leikkauksen jälkeen "vähän" paino kertymään, mutta silti se on meidän turbo-mummo, 7-vee ja pitää asunnon järjestystä yllä. Jos joku meinaa joskus asettua poikkiteloin Bellan eteen niin se kirjaimellisesti jyrää sen! Bella ei pure eikä lyö, se juoksee surutta yli!