Eipä ollut eilen mukava olla kotona! Meidän talosta oli kuulemma pamahtanut jokin lämmityslaite tms... ja niinkuin varmaankin jokainen arvaa niin kämppä oli ihan julmetun kylmä! Minä varsinkin olen sellainen "vilukissa" että palelen aina, mutta ei tuo ollut enää kivaa Mikastakaan, kissoista puhumattakaan! Lämpömittari oli rikki, joten en osaa sanoa että miten kylmäksi asunto kerkesi mennä. Minä istuin sohvalla kissojen karva-alusen päällä, villapaita päällä ja villasukat jalassa, päälle heitin vielä toisen kissojen karva-alusen (megaeläimestä ostetun, hurjan lämmin ja ihanan pehmeä, suosittelen), kaikki kissat olivat vuorautuneena sinne minun jalkoihin lämpimään!

Kaikki kissat tulivat myös peiton alle nukkumaan, eli siitäkin voi päätellä että asunto oli "hieman" viileä! Minun peiton alla oli kyllä lämmin!!! Eilen harmitti aika paljon ettei tuotu tähän asuntoon niitä meidän lisäpattereita, jotka meillä on yleensä aina varalla ainakin pentujen aikaan. Ei oikein viitsinyt yöllä lähteä niitä äidin luolta hakemaan ja etsimään! Tänä aamuna pattereista kuuluikin jo ihana lorina kun ne lähtivät taas päälle ja nyt asunto on jo taas niin lämmin että voi heittää villapaidat ja sukat takaisin kaappiin!

Onneksi kissat osaavat hakeutua lämpimiin paikkoihin ja makasivat sulassa sovussa, yhdessä mytyssä peiton alla, eli niitä ei pahasti kylmyys päässyt haittaamaan! Toivottavasti siitä ei tule mitään ongelmia myöhemminkään ja varsinkaan noille raskaana oleville pimuille!!

Voitte uskoa että odotan innoissani sitä että päästään pian muuttamaan siihen ikiomaan asuntoon!!! Tämä on vain väliaikaismajoitus paikka! Siellä on ainakin ollut lämmintä jo nyt kunnolla ja muutenkin asunto on jo melkein kokonaan valmis!!! :)