Nyt sekin sitten on ihan varmaa, Stella on paksuna! Minä olen monta päivää yrittänyt olla katsomatta Stellan nisiä, että eron näkisi sitten vieläkin paremmin! No tänään kun silittelin sitä silitin mahan alta, josta nisät tuntuivat aivan todella selvästi! Katsoin sitten niitä ja ne ovat isot kuin imettävällä naaraalla ja oikein pinkin punaiset! Mahakin on varmaankin jo vähän kasvanut, mutta ihan varmaksi siitä en osaa sanoa, Stellakin on nimittäin syönyt sen verran ahkerasti ja on muutenkin vähän "rotevampi" kuin Tosca joten siitä on vähän hankalampi sanoa! Katsotaan.... eiköhän se massukin siitä pikkuhiljaa lähde kasvamaan.

Nyt toivotaan kovasti että kaikki menee hyvin ja että me saadaan kotiin taas toukokuussa pieniä ipanoita! Tätä yhdistelmää olemme odottaneet kuin kuuta nousevaa!

Ai niin ja vielä pitää muistaa kertoa, että Sukin kuseskelusta ei näköjään tullut pysyvää tapaa! Se oli silloin vain niin kiihkoissaan joten päätti vähän maalailla meidän ikkunaa, seinää, lattiaa ja patteria! Pitäähän sitä nyt naisten luona näyttää että on oikea tosi-mies! Mutta tosiaan, koska Suki on edelleen niin siisti poika niin saa pitää ihanat kulkusensa vielä jonkin aikaa! Suki on NIIN ylpeä kulkusistaan, että se esittelee ne vieraillekkin aina ensimmäisenä!