Enää pari päivää siihen että pennut täyttävät 12 viikkoa.... onneksi sentään pojat jäävät kotiin vielä odottelemaan tehoste rokotuksia, tyttö on ainoa joka lähtee jo ensi viikolla kun se matkustaa ulkomaille, mutta siitä lisää myöhemmin!

Kaikille on löytynyt ihanat kodit!!
Tässäpä kuvasaldoa "pikkuisista". Ensimmäisenä poseeraa hurmuripoikamme Leggins, Lebbins, Sylvesteri, Syltty, Lepakko ym ym... rakkaalla lapsella on monta nimeä!
      1763787.jpg
ukkelilla on aivan mahtavat todella tumman vihreät silmät ja upea profiili!!! Muutenkin poika on todella mukavan näköinen kaveri varustettuna aivan super luonteella. Sen voi napata selälleen syliin vaikka pahimman riehumisen aikana ja se rauhoittuu siihen kuin napista painamalla... aloittaa vain hirmuisen purinan ja hurinan!
      1763794.jpg
Sillä on myös järjettömän terävät pienet naskali hampaat jotka se rakastaa upottaa mieluiten polviin tai varpaisiin... sormet kelpaavat myös oikein hyvin!
      1763790.jpg
Aivan mahtava tapaus kaikin puolin!!
      1763786.jpg

Seuraavana vuorossa toinen sydänten murskaaja Mökö, Möskötin, Möksö, Mösköttäjä ym ym ym...
      1763792.jpg
Myös todella upea tumman vihreä silmänväri ja muutenkin todella kivan näköinen kaveri! Mökö on pentueen isoin ja aikuisimman näköinen!
      1763795.jpg
Mökö on luonteeltaan ehdottomasti kaikista kiltein! Se rakastaa kaikkia ja kaikkea. Se on Toscan pentujen bestis ja haluaa hoitaa niitä ja touhuta niiden kanssa aina kun vain mahdollista!
     1763803.jpg
Mökö on myös kunnon siivous intoilija ja siivotessa saa kunnon kyytiä imurit, rikkalapiot ja luututkin! Mitään ei voi tehdä ilman tätä pikku apuria! Uudet paikat ovat myös todella kiinnostavia ja Mökö on parikin kertaa käynyt tutustumassa käytävässäkin.... ovi kun aukeaa niin näkyy vain mustavalkea vilahdus! :) Eräät naapurimme luulivat poitsua lapinkoiraksi?!?! :D Siinä oli hieman naurussa pidättelemistä, mutta emme raaskineet korjata!

Mökö ottaa myös näyttelytouhut vakavasti. Se kuuli pääsevänsä näyttelyyn joten harjoittelee venytys asentoa unissaankin!
     1763801.jpg

Sitten vaihdetaan rotua ja vuorooon pääsee seychellien lyhytkarva poitsu Luru, Lörtsy, Lurtsu, Lörtsykkä ym ym ym...
     1763796.jpg
Lurulla on upea suora profiili, syvän siniset kivan malliset silmät ja muutenkin sekin on mukavan näköinen kaveri!
     1763791.jpg
Luru on pentueen toiseksi kiltein kaveri. Sekin rakastaa touhuta Toscan ipanoiden kanssa... Lurun lempipaikka on sylissä... se vain hurisee ja hurisee... Yöllä Luru könyää peiton alle nukkumaan aivan kainaloon kiinni! Hassu mies!
     1763798.jpg
^Poika osaa poseerata... Asennot samanlaisia kuin ukillaan (El Shaklan Vae Victisillä). Jotain samaa näköäkin löytyy, vaikka Luru ei ihan samalle tasolle ylläkkään.
     1763799.jpg
Ja mikä tärkeintä: luonne puhdasta kultaa.......

Sitten itseään esittelee Vili, Wilsson, Vilperi, Vilpertti, Luppakorva ym ym ym
     1763784.jpg
Pojassa polvi paranee. Edellisen kuvapäivityksen jälkeen Vilistä tuli varmaan ennätysmäärä kyselyitä. Toisaalta tämä pentue on tähän astiset kysely ennätykset rikkonut jo moneen kertaan joka ikisen pennun osalta. Suosikkeina on jokainen ollut vuorollaan! :D
     1763789.jpg
Vilillä edelleen tarinoita tuntuu riittävän kerrottavaksi. Nykyään sekin on päivä päivältä enemmän ja enemmän muuttumassa sylivauvaksi. Ja sehän on mukava!
Vili ja Luru pääsevät muuttamaan yhteiseen kotiin!!! Aivan unelma tilanne poitsuille!
     1763807.jpg
"Luppakorva nimen sain, korvani nääs lerputtaa. Olen pieni Vili vain pullea, Lurun kanssa viihdyn ain, olen pieni Vili vain pyöreä, kaikki mua rakastaa"
     1763808.jpg
^Vili lauleskelee lauluaan.....
     1773841.jpg
ja näin minä poika poseeraan.... :D

Viimeisenä pentueen prinsessa: Pikku-Myy, Lippa, Lumikki, Prinsessa, lilla-myy, likka, mini Stella, ym
     1763804.jpg
Likka on tosiaan pentueen ainoa tyttö, todellinen prinsessa! Käyttää muita häikäilemättömästi hyväkseen. Riehuu poikien kimpussa ja heti jos joku pojista puree takaisin niin se aloittaa kauhea huudon jolloin stella ja tosca rientävät pienen lapsen avuksi.... :D
     1763809.jpg
Aivan ihana vihreä silmän väri ja kivan tasaisen näköinen tyttö. Kuin kopio äidistään pienenä... Maailman pehmein turkki!!!
     1763810.jpg
Tässäpä näitä taas tällä kertaa!