Tänään pesästä kurkisteltiin jo... Isoimmalla, eli siis mustavalkealla pojalla oli molemmat simmut jo auki ja se katseli mua sillai et
Ai sä olit TON näkönen... hö...

1540745.jpg
Eikö se oli ihan ylisuloinen! Kunnon bandakarhu! Niin pehmoinen ja pyöreä! Eilen punnituksessa ukkelilla paino lähenee jo kahtasataa, katsotaan milloin menee jo sen yli! Iso mies jolla on super ruokahalu (lemppariruoka: mamman tissi). Pari kertaa olen tällekkin maitoa tarjonnut mutta eipä se tietenkään maistu kun saa tarpeeksi (lue:liikaakin) äipän maitoa!

Syssit kurkistelevat vähän luomien lomasta eli huomenna varmaan simmut niilläkin auki! Jännää!

Pienimmäistä olen varmuuden vuoksi syöttänyt vähän pari kolme kertaa päivässä että saadaan silläkin kunnolla paino nousemaan, ja hyvinhän se nyt nouseekin. Saa pikkuinen lisävoimia taisteluihin emon parhaista nisistä!

Sitten meidän van... joka eilisen tutkimuksen jälkeen näyttäisi olevan pentueen ainoa tyttö...
1540751.jpg
sillä on jo toinen silmä auki!
1540752.jpg
vielä pari poseerausta äipän kainalossa:
1540754.jpg
äiti hoitaa...
1540758.jpg
^eikö ole hieno profiili?!?!?

Muut pääsevät kuvattavaksi myöhemmin... tänään oli kuvaus auenneiden simmujen kunniaksi. Van näytti samalla jo oikean neidon piirteitä ja poseerasi kameralle innoissaan!

Pitääpä samalla laittaa kuva tulevasta emokatista...
1540814.jpg
Tosca on ollut ihmeissään että mitä sille on oikein tapahtumassa! Se pötköttelee minun sylissä ja vieressä koko ajan ja tekee pesää aina peiton alle kainaloon! Raskaus on nyt viidennellä viikolla ja massu pyöristyy jo mukavasti. Ruoka maistuu paremmin kuin koskaan ja Tosca on muutenkin todella onnellisen oloinen. Se katsoo Stellasta mallia miten lapsia hoidetaan ja käy silloin tällöin itsekkin vähän varovasti nuolaisemassa pieniä!