Isommat ipanat voivat erittäin hyvin. Painot nousevat niillä noin 20g päivässä ja nyt en ole niille antanut edes yhtään lisäruokaa, eli maitoa ainakin on riittävästi. Kahdella on jo simmut auki ja yksi kurkistelee... Hirmuisen ihania karvapalloja ovat kyllä kaikki!

Pienimmäinen huolestuttaa aika kovasti koska sillä paino nousee vain noin 2-4g päivässä lisäruokinnasta huolimatta. Eli nyt on jo puolet sisaruksiaan pienempi. Cori kumminkin erittäin innoissaan pikkuista hoitaa, pesee, pissittää ja kakattaa, eli Corinkin mielestä se on kunnossa ja sitä kannattaa hoitaa! Silti pikkuinen on aika heikon oloinen. Maitoa se tutista aina imee jonkin verran ja sitten kaivautuu Corin kainaloon unille. Nisille kun sitä nostelee niin innoissaan imee jonkin aikaa! Silti paino ei paljoa nouse. Toivottavasti sillä ei ole nestettä keuhkoissa, pitää varmaankin käyttää sitä jossain näytillä jos ei ala tuosta menemään parempaan suuntaan! Nyt kaikki peukut ja varpaat pystyyn ja tassut ristiin että pikkuinen selviää!

Sissi ehkä saattaisi olla tiineenä, mutta varmaa vastausta en vielä anna! Sillä nisät hieman punoittaa ja ruoka maistuu! Toivotaan että astutus olisi onnistunut!