Stella rauhoittui heti kun se pääsi lasten kanssa tänne muiden luo. Se varmaankin halusi olla vain huomion keskipisteenä tai sitten sillä oli vain ikävä kaikkia kavereitaan! Viivi on ollut apuna lastenhoitajana ja pötkötellyt joko pesässä kaverina tai pesän edessä vahtimassa... Stella on jaksanut nätisti olla pesässään sen jälkeen koko päivän ja illan ja pennut ovat saaneet imeä rauhassa.

Minä annoin tänään kaikille pennuille vähän maitoa kahteen kertaan ja painot ovat nousseet todella hienosti kaikilla nyt pelkästään päivän aikana (kaikilla 5-10g). Toivotaan että sama tahti jatkuu. Minä yritän mahdollisimman vähän antaa lisämaitoa, kun Stellalla itsellään maitoa on kumminkin niin hyvin ja se emonmaito olisi aina sitä parasta! Katsotaan nyt miten tästä hommat etenee!

Stella on kyllä aivan mahtava, esimerkillinen emo. Vielä kun nuo muuttohalut saa kokonaan kitkettyä pois niin kaikki on hyvin! Kikin kanssa tuli noita muuttopuuhia kanssa harrastettua oikein urakalla... se muutti silloin pentuineen vähintään kerran päivässä aina uuteen paikkaan.... meinasi pesät ja ideat loppua meiltäkin kesken... toivotaan että Stella ei ole tämän asian kanssa ihan niin innokas!

Stellalla on vaistot vähän pinnassa... ruokakuppia ei missään nimessä saa tuoda lähelle pesää tai se alkaa murista kovaa, hiekkalaatikolla se ei voi käydä samassa huoneessa missä pennut ovat jne... hassu emäntä!