Eläinlääkärissä kävimme ja kaikki oli kuten epäilinkin... eli siis Viivin nisäpatti vaikuttaa kovettuneelle maitopatille/hormonipatille ja jos se parinviikon sisällä häviää itsekseen, eikä osoita kasvamisen merkkejä niin kaikki on hyvin. Jos se taas ei häviä itsekseen tai alkaa kasvaa niin se pitää leikata pois! Eli toisaalta ei tarvitse olla huolissaan, mutta toisaalta pitää! Viivihän imettää päivittäin edelleen Sissiä (omaa ikuista vauvaansa) ja Natsaa (eli adobtio lastaan).

Toscan kanssa uutiset eivät olleet niin kivoja, mutta niihin on osannut jo varautua! Eli siis sillä oli keskenmeno! Tosca itse on oikein hyvässä kunnossa ja onnellinen kissa! Se kehrää, keikistelee, touhuaa ja syö koko ajan! Sen kohtu on siisti ja tyhjä! Astutusta yritetään sitten myöhemmin uudelleen.

Natsa oli myös mukana, koska on ollut vähän rauhallisempi ja minun mielestäni se ei ole normaalia tuon ikäiselle pennulle! Se sai sitten kuumemittarin persiiseen eläinlääkärin pöydällä... arvatkaapas mitä poika siihen sanoi... ei mitään! Se vain kökötti nätisti paikoillaan ja kehräsi! Taitaa olla aivot unohtuneet nyt lopullisesti narikkaan tai sitten se on niitä poikia..... Kumminkin Natsa oli oikein hyvässä kunnossa!