Nyt jännittää kovasti. Viimeinen yö tässä asunnossa, huomenna mennään kissojen kanssa uuteen kotiin! Kunhan kaikki tavarat on paikoillaan niin sitten lämmitetään sauna ja mennään kissojen kanssa saunomaan! On kyllä ihana päästä omaan kotiin.

Tänään käytiin ostamassa ilmanpuhdistin että saadaan puhdistettua mahdollisimman nopeasti rakennuspölyt pois. Onneksi meidän imurillakin saa puhdistettua ilmaa, että eiköhän me saada nopeasti puhdasta ilmaa hengitettäväksi. Laitetaan heti aamulla meidän imuri, Mirjan imuri ja se meidän uusi ilmanpuhdistin täysille hönkimään!

Kissat ansaitsevat kyllä uudet kiipeilypuunsa, ovat sen verran ahkerasti olleet pakkausapuna! Stellakin koettaa auttaa tuon mahansa kanssa! Innostui taas tänään mammakin oikein kunnolla leikkimään patjoilla (sänkykin kun on siis jo osissa), se riehui ja hyppi huiskalelun kanssa. Viivi on kävellyt tämän päivää minun perässä ja komentanut koko ajan. Se on kokenut muuttomies ja tietää miten asiat pitää tehdä (nähtävästi sen mielestä minä kumminkaan en). :D

Nyt pitää mennä nukkumaan... huomenna on piiitkä päivä edessä! Kuvia yritetään laitella uudelta asunnolta mahdollisimman pian!